Kalde retter:
Røkelaks med eggehjerter
Hjemmelaget skalldyrsalat
Roastbeef, glassert løk, grønnsaker, fylte tomater
Asparges med moden gouda og westfalerskinke
Grønnsalat med urtedressing
Pastasalat med kylling
Pai med skinke, ost og grønnsaker
Varmt:
Marinert kylling på timiankrydrede båtpoteter
Greske kjøttboller på ris (kan byttes med karbonader)
Gratinerte poteter
Magasinets brød, urtesmør
Pris for bordet er kr 450 pr person. (Selskap 550 pr person)
Vi skifter gjerne ut noen av rettene dersom du har ønsker om innhold.
Dersom dere ønsker noen tillegg på koldtbordet kan vi for eksempel tilby:
– reker med majones, kr 85,- pr person
– kremede blåskjell, kr 70,- pr person
– ostefat, 2 oster, kr 70,- pr person
– karamellpudding, kr 75,- pr person