Kjøttbaserte menyer

Kjøttbasert:

«Stekkjøtt»:

Forretten kan være god suppe, noe godt på fisk,skalldyr, hvalkjøtt, grønnsaker osv. Hovedrettene lages ofte av råvarer som okse, svin,lam, kalkun.
Av desserter leverer vi puddinger, kremdesserter, kaker, frukt/bær i kombinasjoner.2-retters meny pr kuvert 250 (Selskap kr. 370)
3-retters meny pr kuvert 295 (Selskap kr. 420)
Filetkjøtt:

Filetkjøtt er en kostbar råvare, og den må behandles varsomt for å bevare den gode smaken. Menyer lages som for «stekkjøtt», litt avhengig av sesong for tilbehøret.

2-retters meny pr kuvert 330 (Selskap kr. 430)
3-retters meny pr kuvert 380 (Selskap kr. 490)

Vilt:

Vilt er en klar sesongvare i Norge, men importerte råvarer er tilgjengelige hele året. Vi setter meny og pris i forhold til tilgangen.
Pris på viltmenyen avtales ved bestilling, på grunn av store prisvariasjoner på råvarepris.