Koldtbord

Koldtbord:

Minimum 15 personer for å bestille koldtbord.

Kalde retter:

Røkelaks med eggehjerter
Hjemmelaget skalldyrsalat
Roastbeef, glassert løk, grønnsaker, fylte tomater
Asparges med moden gouda og weatfalenskinke
Grønnsalat med urtedressing
Pastasalat med kylling
Pai med skinke, ost og grønnsaker

Varmt:

Marinert kylling på timiankrydrede båtpoteter
Greske kjøttboller på ris (kan byttes med karbonader)
Gratinerte poteter
Magasinets brød, urtesmør

Pris for bordet er kr 310 pr person. (Selskap 410 pr person)
Vi skifter gjerne ut noen av rettene dersom du har ønsker om innhold.

Dersom dere ønsker noen tillegg på koldtbordet kan vi for eksempel tilby:
– ferske reker med majones, kr 50,- pr person
– kremede blåskjell, kr 40,- pr person
– ostefat, 2 oster, kr 40,- pr person
– karamellpudding, kr 50,- pr person