Jul

Jul

Vi lager varmmat av den tradisjonelle typen:

Ribbe med alt tilbehør; medisterpølse og -kake, rødkål, surkål, poteter og saus.
Pinnekjøtt med kålrotstappe, sjy og kokte poteter.
Fyllt kalkunbryst med rødkål, grønnsaker, saus og kokte poteter.
Lutefisk med; ertepuré, baconfett, sennepssaus og kokte poteter.

Av forretter kan vi tilby en kombinasjon av sylte, viltpostei, fisk- og skalldyrsalat og rakfisk. Sild eller andre ønsker lages på forespørsel.

Som dessert lager vi multekrem, riskrem, fruktsalat og karamellpudding. Annet kan lages på forespørsel.

Dersom det er ønske om å bestille en meny vil det være prisgunstig å ha antall av hver hovedrett, og hvor mange på hver enkelt dessert. Det er veldig fint dersom det tas kontakt på telefon eller mail slik at vi kan bli enige om omfang av serveringen. Da er det lettere å gi riktig pris. Magasinet nevner også at vi legger inn juleaktige retter i vår tapasmeny dersom man ønsker et tapasbord til arrangementet.